Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mindpower/domains/robertbenninga.com/public_html/div_inc/DB_inc.php on line 4
Robert Benninga -- ‘De HiT Experience™’
Quote Ga naar Mindpower


Robert Benninga
Robert Benninga
MINDPOWER INT. NV
benninga@mindpower.nl


‘De HiT Experience™’

De HiT Experience is een uniek en bewezen doorbraak programma naar scherpte in aanbod, bezieling in aanpak en daadkracht in acties.

Algemene informatie over De HiT ExperienceToen in het najaar van 2008 na de ‘Wallstreet Tsunami’ duidelijk werd dat ‘de wereld’ fundamenteel veranderde en bedrijven mee moesten veranderen, ontwikkelden wij het doorbraak programma ‘De HiT Experience’. Het werd heel snel duidelijk dat een beetje anders niet voldoende was. Er zijn fundamentele nieuwe inzichten, gedragingen en commitments voor nodig om nieuw succes mogelijk te maken.

Wij hebben eind 2008 een aantal ‘next practices’ (in plaats van de oude ‘best practices’) op een rij gezet voor een pragmatische Check-Up. Dit uitnodigende ‘wake-up protokol’ sprak meteen sterk aan. De expertise, ervaring, ideeën en innovativiteit van alle deelnemers worden nu in De HiT Experience op een unieke manier samengebracht en naar boven gehaald. Het gevolg is een snelle en brede bewustwording, het erkennen en herkennen van vele nieuwe kansen en het concreet uitwerken en realiseren van een realiseerbaar actieplan, inclusief praktische en makkelijk uit te voeren feed-back procedures.

HiT staat voor High impact Transformatie, het goed omgaan met een klap/HiT en het scoren van nieuwe HiT’s. De HiT Experience werkt snel, professioneel speels en tegelijk zeer serieus naar een nieuwe toekomst met World Class resultaten voor de deelnemers en hun directe zakelijke en ook privé omgeving.

Robert en onze Mindpower coaches faciliteerden sindsdien tientallen van deze HiT doorbraak seminars. Inmiddels kunnen wij goede resultaten ervan garanderen dankzij het bewezen succes!

De HiT Experience, biedt een ieder de unieke kans om als groep en/of als individu via specifieke oefeningen (Time-In’s) de antwoorden te vinden op 7 cruciale professionele en persoonlijke vragen.

Kijk hier voor introductie filmpje over De HiT Experience.

Ga het zelf ervaren. De HiT Experience heeft een hoge persoonlijke intensiteit. Je werkt, voelt, denkt en doet 7 Time-In’s in hoog tempo en met grote interactieve afwisseling. De deelnemers maken in hun eigen werkboek steeds weer de vertaling naar hun persoonlijke situatie. Door het hele HiT protocol heen maakt iedereen constant concrete afspraken en actiepunten met en voor zichzelf en elkaar. De praktische vertaling en implementatie wordt daardoor optimaal geborgd. Geloof niets van wat hierboven staat. Het zijn open deuren… Mogen wij daar met jou samen doorheen lopen?

“Organisaties kunnen wel degelijk snel veranderen. Individuele mensen en hun enorme potentieel, hun overtuigingen en verbindingsvermogen zijn de sleutel tot Top Resultaten”


De HiT Experience
De HiT Experience
Doe-het-zelf sensatie voor succes
2e druk
Bestellen ...

Lekker Uitwaaien
Praktische tips voor een goed en succesvol leven
Bestellen ...

FeedWind
Wordpress De HiT Experience Blog