Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mindpower/domains/robertbenninga.com/public_html/div_inc/DB_inc.php on line 4
Robert Benninga -- Seminars & Workshops
Quote Ga naar Mindpower


Robert Benninga
Robert Benninga
MINDPOWER INT. NV
benninga@mindpower.nl


Seminars & Workshops

Alle Presentaties, Workshops, Master Classes en Dagvoorzitterschappen die Robert uitvoert worden uiteraard 100% op maat voorbereid.

Hieronder een selectie van de meest succesvolle sessies van de afgelopen tijd:

‘Haal het beste uit uzelf en uw organisatie’
‘Denk Anders, Neem Actie en Verbeter uw Leven!’ Een zeer dynamische power injectie met krachtige technieken en uitnodigende inzichten om de kwaliteit van werk en leven naar een nieuw en nog hoger niveau te brengen. Gebaseerd op de totaal herschreven bestseller ‘Haal het beste uit jezelf’.

‘De HiT Experience™’ als keynote en/of als seminar
(bekijk de video)
Dit is de super succesvolle ‘accelerator’ doorbraak sessie om juist in deze tijden iedereen op scherp te krijgen en te houden. Naast een enorm momentum en bewustzijn staat bovenal hele concrete actie centraal.

‘Met minder moeite meer bereiken’
Een zeer interactieve sessie en/of workshop-Master Class over gefundeerd optimisme, duidelijkheid in communicatie en bewezen instrumenten die leiden naar Top resultaten

‘Niet vertellen… vragen stellen’
Een waanzinnige leer ervaring met en door de enorme kracht van de Zeven belangrijkste vragen voor succes.

‘Bouwen aan Vertrouwen’
Een hands-on sessie om doorbraken te maken m.b.t. geloofwaardigheid, berouwbaarheid, relaties en zelfingenomenheid. Tevens focus op het vinden, binden en boeien van excellente mensen.

'Wake Up Call'
Een inspirerend event om de remmende routine uit de organisatie te halen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

‘Van Rups naar Vlinder’ Veranderen is niet genoeg, het gaat nu écht om transformatie naar optimaal functioneren als mens en organisatie.

‘Lekker Uitwaaien’ (bekijk de video)
Dit recente boek van Robert is de insteek voor een onderhoudende en tegelijkertijd prettig serieuze sessie barstenvol praktische tips voor een goed en succesvol persoonlijk en professioneel leven.

‘De Kunst van Ontspannen Concentratie’
Leer en ervaar de unieke combinatie van laserstraal Focus en volledige ontspanning in deze baanbrekende sessie. Een Must om in deze tijd vol ruis, informatie en uitdagingen het hoofd koel, het hart warm en de handen actief te houden.

‘Happy Cows Give Better Milk’
Een actieve workshop over effectief leiderschap, motivatie, communicatie en inspiratie. Ideaal voor organisaties met commitment, drive en een sterke resultaatgerichtheid of die zo snel mogelijk zo willen worden?

‘Hoe plukt u laag handend fruit het beste’
Dit lijkt zo simpel, en wordt vaak veel te lastig gemaakt. Een no-nonsense aanpak die direct mega resultaat oplevert.

‘Stevig en Sterk: Succes voor mens en bedrijf’
Krachtige technieken en uitdagende inzichten voor nieuwe innovatieve resultaten. 100% PowerFood om sterk te staan in deze spannende tijden.

‘De 10 Geboden voor GIGA Succes!’
Een ‘Hour of Power’ van de bovenste plank; concreet, praktisch en bewezen succes.

‘De Do’s en Dont’s bij overnames en reorganisaties’
De belangrijkste lessen wat wel en vooral ook niet te doen in deze cruciale processen, inclusief effectieve ‘Cultural due diligence’


De HiT Experience
De HiT Experience
Doe-het-zelf sensatie voor succes
2e druk
Bestellen ...

Lekker Uitwaaien
Praktische tips voor een goed en succesvol leven
Bestellen ...

FeedWind
Wordpress De HiT Experience Blog