Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mindpower/domains/robertbenninga.com/public_html/div_inc/DB_inc.php on line 4
Robert Benninga -- Meest gestelde vragen
Quote Ga naar Mindpower


Robert Benninga
Robert Benninga
MINDPOWER INT. NV
benninga@mindpower.nl


Meest gestelde vragen

Waarin onderscheidt Robert Benninga zich?
Zijn mature, humoristische en zeer goed onderbouwde internactieve stijl. Dit vanuit zijn 17 jaar succesvolle corporate carrière en dit jaar tevens 17 jaar Mindpower successen met over 1.000 klanten en projecten

Wat voor bedrijven werkt Robert Benninga voor?
Overal waar mensen een cruciaal onderdeel zijn van het succes.

In welke landen werkt Robert Benninga?
Tot nu toe sprak hij in 51 landen voor meer dan 300.000 mensen. Zijn verkiezing tot één van de 8 beste Leadership sprekers wereldwijd door CEO International was daar één van de ‘drivers’ voor.

Hoe snel is Robert Benninga beschikbaar?
Als de agenda het toelaat… heel snel. Door zijn in de loop van de jaren opgebouwde ‘röntgen, ogen en oren’ begrijpt Robert de situatie razendsnel en hoeven briefings niet lang te duren.

Wat is de prijsstelling van de activiteiten van Robert Benninga?
Basis investering voor een presentatie, workshop, Master Class of Dagvoorzitterschap, inclusief voorbereiding is € 5.000,00. Voor Coaching- en Consultancy trajecten gelden de gebruikelijke tarieven op dit kwaliteits niveau.
Voor ‘De HiT Experience™’ geldt een basis investering voor door Robert Benninga begeleide trainers van € 5.000,00 per dag. Als Robert Benninga ‘De HiT Experience™’ zelf geeft is de investering daarvoor minimaal € 10.000,00 per dag.


De HiT Experience
De HiT Experience
Doe-het-zelf sensatie voor succes
2e druk
Bestellen ...

Lekker Uitwaaien
Praktische tips voor een goed en succesvol leven
Bestellen ...

FeedWind
Wordpress De HiT Experience Blog