Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mindpower/domains/robertbenninga.com/public_html/div_inc/DB_inc.php on line 4
Robert Benninga -- De Mindpower Club
Quote Ga naar Mindpower


Robert Benninga
Robert Benninga
MINDPOWER INT. NV
benninga@mindpower.nl


De Mindpower Club

Blog Community voor WereldKlasse

De Mindpower Club concentreert zich de komende tijd op een brede conversatie via onze blog.

Van vele mensen kregen we de reactie dat iedere maand fysiek samen komen weliswaar een mooi idee is, en tegelijkertijd ook vaak lastig in de agenda’s, verkeer, locatie etc.

Om daaraan tegemoet te komen zullen we nu onze blog minstens één keer per maand de wereld insturen en zo De Mindpower Club als community voor ons gedachten goed met elkaar delen. Tevens lopen er nu maar liefst vier ééndaagse seminars waar we graag met jou werken aan het realiseren van jouw doestellingen op persoonlijk en professioneel gebied. Qua ‘life meetings’ ligt daar de komende tijd onze focus. Deze seminars, allen door mij persoonlijk gefaciliteerd, zijn:

  • De HiT Reality Check – een eerste analyse met een aktieplan
    ‘In een prettig hoog tempo en met een gezonde dosis humor wordt je diep bewust waar je in Aktie dient te komen om jouw leven, persoonlijk en of professioneel de glans te geven die het verdient’.

  • De HiT Doorbraak – een systematische aanpak voor structuur en cultuur leidend tot TOP business succes.

  • Haal het Beste uit Jezelf – Persoonlijk leiderschap aan de ‘ik.n.v’; een aanpak voor persoonlijk en professioneel succes.

  • Sabbatical in One Day – een time-out voor zingeving en vrijheid.
Daarnaast bieden we de 1.5 uur HiT Mini Master Class graag ter kennismaking aan in netwerken van tenminste 500 personen. Als je daar meer info over wilt neem dan contact op met Eduard Swagemakers [e-mail]

Graag tot ziens, Robert Benninga en het HiT team


De HiT Experience
De HiT Experience
Doe-het-zelf sensatie voor succes
2e druk
Bestellen ...

Lekker Uitwaaien
Praktische tips voor een goed en succesvol leven
Bestellen ...

FeedWind
Wordpress De HiT Experience Blog