Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mindpower/domains/robertbenninga.com/public_html/div_inc/DB_inc.php on line 4
Robert Benninga -- Boeken, CD’s en DVD’s
Quote Ga naar Mindpower


Robert Benninga
Robert Benninga
MINDPOWER INT. NV
benninga@mindpower.nl


Boeken, CD’s en DVD’s

Alle onderstaande boeken, audio- en videotapes zijn direct bij ons te bestellen via onze shop bij ExtraBoek.NL. Wij sturen u dan de producten met een factuur binnen een paar dagen. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten van € 3,50.Boeken

Haal het beste uit uzelf Haal het beste uit jezelf!
ISBN 978 90 4391 137 5 -- € 17,95

Hoe men zich voelt is een persoonlijke keuze. Het is een chemische reactie in het lichaam die wordt bepaald door wat men eet en drinkt, hoe en wat men denkt, hoe men zich beweegt en hoe men ademt.

Meer informatie ... (ExtraBoek.NL)Lekker Uitwaaien Lekker Uitwaaien
ISBN 978 94 6000 210 6 -- € 13,95

Robert Benninga: Ik begin het een beetje door te krijgen: voor een fijn en goed persoonlijk en zakelijk leven richt u de focus altijd op de toekomst.
Waar wil ik naar toe? Wat ik aandacht geef… groeit. Emotioneel Willen als levenshouding levert zo veel meer met minder energie op dan Rationeel Moeten, wow, wat een verschil!

Meer informatie ... (ExtraBoek.NL)Lekker Uitwaaien ‘De HiT Experience™’
€ 39,95 (onlangs verschenen)

‘De HiT Experience™’ (zie de video)

Dit boek is de ‘doe-het-zelf’ versie van deze succesvolle ‘accelerator’ om juist in deze tijden iedereen op scherp te krijgen en te houden. Naast een enorm momentum en bewustzijn staat bovenal hele concrete actie via 12 ‘oefeningen’. Centraal via de vier hoofdblokken: Aftrap; Aanbod; Aanbieder en Aanpak

Tevens als DVD

Meer informatie over de HiT Experience
Boekinformatie & bestellen
 


Bewust Benninga Bewust Benninga
Rijke levens-ervaringen en inspirerende ideeën voor succes en geluk
ISBN 978 90 4390 458 2 -- € 17,95

Bewust Benninga gaat over het realiseren van succes en geluk, zowel privé als zakelijk. In 62 persoonlijke verhalen behandelt Benninga een levens-breed scala aan thema's. Tezamen inspireren die tot een bewustere levensstijl en vormen ze een uitnodiging om met hart en ziel te genieten.

Enkel nog verkrijgbaar bij ExtraBoekPersoonlijke Effectiviteit Persoonlijke Effectiviteit
ISBN 978 90 2672 470 1 -- € 24,00

In dit boek geeft Benninga antwoord op twintig vragen die direct met het succes van iedere dag te maken hebben. Geschreven vanuit de optiek van verkopers, en aangezien iedereen zichzelf iedere dag opnieuw als het ware aan zichzelf verkoopt?

Meer informatie ... (ExtraBoek.NL)CD's

Inspiratie en Motivatie Inspiratie en Motivatie: een kwestie van Gewoon? Doen?
ISBN: 978 90 76933 016 -- € 17,95
Deze CD (ideaal voor in de auto) bevat de hoogtepunten van een Live Seminar voor het NIVE met vele technieken voor enthousiasme, flexibiliteit, optimale communicatie, opbouw van energie, stress management, diepe innerlijke rust en instrumenten om uw koers zelf te bepalen en succesvol, krachtig en doortastend te zijn in de dingen die werkelijk belangrijk zijn in uw leven.

Meer informatie ... (ExtraBoek.NL)Het Beste van Benninga! Het Beste van Benninga!
ISBN: 978 90 76933 023 -- € 99,00

Vijf bijzondere CD’s vol van krachtige technieken en uitnodigende inzichten. Rustig in de studio opgenomen, ideaal ook voor in de auto of ‘op de bank’). In totaal ruim 6 uur van het allerbeste materiaal van Robert Benninga. De eerste vier CD's zijn inclusief een uitgebreide Power Point Presentatie.

Meer informatie ... (ExtraBoek.NL)DVD’s

2 uur Nederlandstalige Life registratie van
Met Minder Moeite Meer bereiken!
€ 25,00

1.5 uur Engelstalige studio opname van highlights uit ‘Good to Great’: Be more, Do Less… and Achieve much more! € 25,00

1 uur Duitstalige studio opname van hoogtepunten uit ‘Good to Great’: Mit minimalen Aufwand zum grösstmöglichsten Erfolg. Essentielles Wissen zum Erfolg im Top Management
€ 25,00

Meer informatie ... (ExtraBoek.NL)


De HiT Experience
De HiT Experience
Doe-het-zelf sensatie voor succes
2e druk
Bestellen ...

Lekker Uitwaaien
Praktische tips voor een goed en succesvol leven
Bestellen ...

FeedWind
Wordpress De HiT Experience Blog