Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mindpower/domains/robertbenninga.com/public_html/div_inc/DB_inc.php on line 4
Robert Benninga -- Artikelen en downloads
Quote Ga naar Mindpower


Robert Benninga
Robert Benninga
MINDPOWER INT. NV
benninga@mindpower.nl


Artikelen en downloads

Pagina's uit Lekker Uitwaaien

Robert Benninga:
“Hoe heerlijk nu om een aantal van die ervaringen vanuit een gerijpt perspectief met u te delen. Laten we samen Lekker Uitwaaien en steeds Volle Kracht Vooruit blijven gaan, binnen de mogelijkheden die ons zo overvloedig gegeven worden.”

(Lekker uitwaaien is verkrijgbaar bij onze shop bij ExtraBoek.)Groen = groei
Nyenrode Alumni Magazine mei 2010

Met een prachtige lente nu al weer een flink stuk achter ons, geniet ik ieder voorjaar weer enorm van dat verse groen. Een krachtige metafoor dat alles groeit op het moment dat de natuur daar rijp voor is.

Meer lezen ...HiT Your Own Home Run
Nyenrode Alumni Magazine september 2009

Herken je deze observatie? Te veel mensen leven en werken vanuit ‘hit and run’. Snel dingen doen, korte termijn visie, gehaast, hoog opportunistisch gehalte, wolventaal’, niet genoeg en juiste focus, gebrek aan vertrouwen, acceptatie, moed en innerlijke rust. Dat gaat op termijn écht niet werken, en we weten het allemaal en rennen maar door.

Meer lezen ...Volle kracht vooruit
Nyenrode Alumni Magazine december 2008

Moed, vertrouwen en kracht
Op zaterdag 27 mei 1995 viel ‘Superman’ Christopher Reeve ongelukkig van zijn paard, brak zijn nek en raakte compleet verlamd. Zijn filmleven kreeg opeens een compleet andere wending en zijn nieuwe avontuur gaf hem de inspiratie tot het schrijven van drie boeken.

Meer lezen ...Gefeliciteerd! Je bent uniek!
Nyenrode Alumni Magazine Benninga september 2008

Ik ben uniek. Nou, ‘What else is new?’ Klaar ben je! Nee hoor, klaar ben je nog helemaal niet! Althans de meeste van ons nog niet.

De Amerikaanse schrijver T.S. Elliott benoemde het zo mooi: ‘The end of all our exploring will be to arrive where we began and to know the place for the first time.’ Ja, velen van ons maken enorme rondtrekkende bewegingen, zowel mentaal, emotioneel als fysiek om uiteindelijk gewoon lekker bij je zelf thuis aan te komen.

Meer lezen ...Onze eenheid in verscheidenheid
Nyenrode Alumni Magazine Benninga mei 2008

Wat is het toch heerlijk, als je vanuit innerlijke rust en ‘lekker in je vel’ jezelf en anderen vol respect en begrip behandelt. Je kent toch ook dat gevoel van ‘in flow’ zijn?! Alles lukt, iedereen werkt mee, de ‘gunfactor’ is hoog en het leven lacht je toe.

Meer lezen ...Bouwen aan vertrouwen
Nyenrode Alumni Magazine Benninga mei 2007

In iedere organisatie, familie, vereniging en relatie staat het fenomeen Vertrouwen centraal als fundament van alles wat lukt of (nog) niet lukt!

Meer lezen ...Leven in balans, een mooie kans
Nyenrode Alumni Magazine Benninga december 2006

Je voelt het direct in de kanovaart van jouw leven; als je niet in evenwicht bent, als je te veel overhelt naar één kant, dan ga je ‘koppie onder’.

Meer lezen ...De Next Step in netwerken
Nyenrode Alumni Magazine Benninga september 2006

Doe niet interessant, wees geïnteresseerd!
Je kent dat wel, je staat met iemand te praten en die kijkt steeds even over je schouder om te zien of er iemand nog interessanter dan jij is om mee te praten, nauwelijks denkbaar, toch gebeurt het. En jij hebt het vast ook wel eens gedaan?! Bad news en netwerken op z’n slechts.

Meer lezen ...Buiten of Binnen, waar ga ik beginnen?!
Nyenrode Alumni Magazine Benninga december 2005

Vertrouwen winnen, verdiepen en uitbreiden
That’s the name of the game in business en iedere relatie. Je totale aanbod moet vandaag excellent zijn qua kwaliteit, prijs, logistiek en deliverance anders doe je niet eens meer mee! Leiderschap, zowel zakelijk als privé, is succesvol als de focus steeds ligt op zowel een duidelijke resultaateis als op de mens in ‘de organisatie’ die dit alles waar gaat maken?!

Meer lezen ...De HiT Experience
De HiT Experience
Doe-het-zelf sensatie voor succes
2e druk
Bestellen ...

Lekker Uitwaaien
Praktische tips voor een goed en succesvol leven
Bestellen ...

FeedWind
Wordpress De HiT Experience Blog